Meest gestelde vragen

Algemeen

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Stuur gerust een mailtje naar contact@energy-movement.nl of via de contactpagina. Je kunt ons ook een berichtje sturen via Instagram @energymovementnl

Morning Movement

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de Morning Movement.

Ieder gewenst moment kun jij een abonnement of een losse kickstart week aanschaffen via de website. Direct na het afrekenen heb jij toegang tot de live lessen. Wanneer jij later wenst te starten kun je dit laten weten.

Zorg dat je voldoende ruimte hebt om op je plek te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen tijdens het uitvoeren van de bewegingslessen. Het gebruik van een sportmatje is gewenst. 

Je kunt je abonnement opzeggen op ieder gewenst moment via jouw persoonlijke pagina. Deze is te vinden wanneer je inlogt op de website (rechtsboven).  Lees de algemene voorwaarden voor extra specificaties.

Afhankelijk van de blessures. Bij sommige blessures is bewegen juist van belang voor herstel, bij andere blessures juist weer niet. Tijdens de bewegingslessen ondersteunen is het mogelijk om je eigen tempo aan te houden, graag zelfs!

Leg je vraag eventueel voor aan de huisarts of fysiotherapeut. Wij denken graag met je mee.

1:1 Mentorship

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over het 1:1 Mentorship traject.

Soms zie je zelf door de bomen het bos even niet meer en lijk je jezelf te verliezen door de sleur van de dag of de gedachtes in je hoofd. Je blijft twijfelen en in een knagende onzekerheid. Lotte helpt jou weer herinneren hoe rijk het leven is, hoe rijk jij werkelijk bent. En samen zetten we de stappen om blijvend vrijheid en je authentieke kern te kunnen ervaren.

Nope. Het gaat er juist om dat we meer JIJ kunnen creëeren en daarvoor hoeft er dus zeker geen ‘probleem’ te zijn. Als jij je bewust wordt van iets in je leven dat je niet langer wilt toelaten, hoeft het niet perse een probleem te zijn. Het is juist een cadeautje om te mogen zien dat het leven meer voor jou in petto heeft. Plan hier je verkennende call en kom erachter wat Lotte voor je kan betekenen.

Ja, meestal wel. Lotte kijkt met jou mee in een gratis verkennende call hoe het Mentorship kan aansluiten. De 1:1 sessies zullen zo worden ingericht, dat het de andere trajecten versterkt en zorgt voor genoeg tijd om alles te integreren.

Relatie Retreats

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over het Relatie Retreat.

Omdat het fantastisch is om samen met je partner een weekend vol ontspanning, verdieping en uitdaging aan te gaan. Je hoeft niets te regelen, alles wordt uit handen genomen en je wordt met open armen ontvangen in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Otterlo, de Veluwe.

Plan een gratis verkennende call in met Lotte, zij kijkt met je mee of dit Retreat bij jullie aansluit.

Ja, absoluut. Dit Retreat zorgt ervoor dat je elkaar leert kennen op een dieper niveau. Je bent weg van alle verantwoordelijkheden en zult volledige aandacht hebben voor elkaar. Alle koppels die dit Relatie Retreat gedaan hebben, zijn verbaast hoeveel impact het maakt om alle activiteiten van het Retreat samen te doen. Na het Retreat is er veel meer vertrouwen, veiligheid en een diepere verbinding. Mocht je nog twijfelen, plan dan een gratis verkennende call met Lotte.

© 2024 Energy Movement