Meest gestelde vragen

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Ieder gewenst moment kun jij een abonnement of een losse kickstart week aanschaffen via de website. Direct na het afrekenen heb jij toegang tot de live lessen. Wanneer jij later wenst te starten kun je dit laten weten.

Wanneer je een ander abonnement wenst dan zichtbaar op de website, kun je een mailtje sturen naar contact@energy-movement.nl We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Zorg dat je voldoende ruimte hebt om op je plek te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen tijdens het uitvoeren van de bewegingslessen. Het gebruik van een sportmatje is gewenst. 

Je kunt je abonnement opzeggen op ieder gewenst moment via jouw persoonlijke pagina. Deze is te vinden wanneer je inlogt op de website (rechtsboven). Wanneer je een halfjaar abonnement hebt, kun je na een halfjaar je abonnement opzeggen.

Afhankelijk van de blessures. Bij sommige blessures is bewegen juist van belang  voor herstel, bij andere blessures juist weer niet. Tijdens de bewegingslessen ondersteunen is het mogelijk om je eigen tempo aan te houden, graag zelfs!

Leg je vraag eventueel voor aan de huisarts of fysiotherapeut. Wij denken graag met je mee.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

top
© 2022 Energy Movement