Veeg het stof van je dromen en realiseer je doelen.

Artikel uit de categorie:

Waarom kiezen we er soms toch voor om onze dromen te blijven dromen? Je kunt genoeg redenen bedenken waarom het voor jou niet haalbaar is om je dromen te realiseren. Ze zitten verstopt onder valse twijfels, angst en aarzelingen en liggen als het ware begraven onder ‘ik weet niet wat ik wil’ of ‘het gaat me toch niet lukken’.  

Laten we het stof eens van onze dromen vegen en ervaren hoe het voelt om een glimp van deze droom vandaag nog te realiseren. Wij geloven dat het nastreven en realiseren van je dromen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Zolang je voor jezelf maar weet wat er voor nodig is om dromen realiteit te maken.

Leer dromen in 3 stappen

1. Als je één dag helemaal naar wens mag invullen, hoe zou die dag er dan uitzien? Waar word je wakker? Welke mensen heb je om je heen? Wat eet je? Wat ruik je? Welke kleding draag je? Waar vul je de dag mee? Sluit eventueel je ogen en geef in gedachten antwoord op al deze vragen. 

2. Heb je deze dag (of delen hiervan) wel eens realiteit gemaakt? Zo ja: wanneer voor het laatst? Zo nee: bekijk wat jou tegenhoud.  

3. Welke acties/activiteiten van jouw droomdag zou je de aankomende twee weken vaker willen doen? Pak je agenda erbij en bekijk waar ruimte is de komende twee weken. Vul één of meerdere van deze plekken op met momenten uit jouw droomdag. 

Start met dromen

Waar wacht je nog op?! We kunnen het realiseren van onze dromen zo lastig maken als we zelf willen. Ons denken is enorm krachtig: als we moeilijk denken is de uitvoering ervan vaak net zo moeilijk. Daag daarom jezelf uit om vanaf vandaag wat vaker de ruimte te pakken voor jezelf en je dromen. Geloof in je droom en maak hem realiteit en je zult ervaren dat het stof langzaam van je dromen waait en er ruimte komt voor positiviteit.

Onze unieke tools

Wij hebben unieke tools ontwikkeld die jou ondersteunen in het realiseren van iedere mogelijke droom. Ben jij benieuwd welke dromen er ver onder de grond verstopt zitten? Of weet je je droom, maar blijf je ze tot heden dromen? En wil je je realiteit maken?

‘Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.’

RE•CONNECT

Een eenvoudig en krachtig spel die jullie relatie versterkt.

Relatie-reset

De Relatie Reset

Deze online training geeft een nieuw perspectief op je relatie.

Hoe kunnen wij je helpen?

Meer kennis over relatie dynamieken

Meer weten over relatie dynamieken m.b.t. bindingsangst, communicatieproblemen en overlevingsmechanismes? Ontwikkel je relatie en snuffel lekker verder in al onze gratis content!
Gratis

Relatie Reset

Wel eens in conflict met je partner? Communicatie struggles? Voor jou hebben we een korte maar oh zo krachtige training om de verbinding te herstellen. Je voelt direct meer wederzijds begrip dan ooit tevoren.

Relatie Community

Sinds januari zijn we iets nieuws begonnen. Een community voor koppels. Met date-nights, weekendbijeenkomsten en een hele online omgeving geven we koppels een nieuwe start. Wil je je relatie ook meer tijd en aandacht geven die het verdient? Ga samen met ons het avontuur aan. Transformeer je huisgenoten-relatie weer naar echte liefde.
© 2023 Energy Movement