Veeg het stof van je dromen en realiseer je doelen.

Artikel uit de categorie:

Waarom kiezen we er soms toch voor om onze dromen te blijven dromen? Je kunt genoeg redenen bedenken waarom het voor jou niet haalbaar is om je dromen te realiseren. Ze zitten verstopt onder valse twijfels, angst en aarzelingen en liggen als het ware begraven onder ‘ik weet niet wat ik wil’ of ‘het gaat me toch niet lukken’.  

Laten we het stof eens van onze dromen vegen en ervaren hoe het voelt om een glimp van deze droom vandaag nog te realiseren. Wij geloven dat het nastreven en realiseren van je dromen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Zolang je voor jezelf maar weet wat er voor nodig is om dromen realiteit te maken.

Leer dromen in 3 stappen

1. Als je één dag helemaal naar wens mag invullen, hoe zou die dag er dan uitzien? Waar word je wakker? Welke mensen heb je om je heen? Wat eet je? Wat ruik je? Welke kleding draag je? Waar vul je de dag mee? Sluit eventueel je ogen en geef in gedachten antwoord op al deze vragen. 

2. Heb je deze dag (of delen hiervan) wel eens realiteit gemaakt? Zo ja: wanneer voor het laatst? Zo nee: bekijk wat jou tegenhoud.  

3. Welke acties/activiteiten van jouw droomdag zou je de aankomende twee weken vaker willen doen? Pak je agenda erbij en bekijk waar ruimte is de komende twee weken. Vul één of meerdere van deze plekken op met momenten uit jouw droomdag. 

Start met dromen

Waar wacht je nog op?! We kunnen het realiseren van onze dromen zo lastig maken als we zelf willen. Ons denken is enorm krachtig: als we moeilijk denken is de uitvoering ervan vaak net zo moeilijk. Daag daarom jezelf uit om vanaf vandaag wat vaker de ruimte te pakken voor jezelf en je dromen. Geloof in je droom en maak hem realiteit en je zult ervaren dat het stof langzaam van je dromen waait en er ruimte komt voor positiviteit.

Onze unieke tools

Wij hebben unieke tools ontwikkeld die jou ondersteunen in het realiseren van iedere mogelijke droom. Ben jij benieuwd welke dromen er ver onder de grond verstopt zitten? Of weet je je droom, maar blijf je ze tot heden dromen? En wil je je realiteit maken?

‘Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.’

RE•CONNECT

Een eenvoudig en krachtig spel die jullie relatie versterkt.

Doorbreek de dynamiek van aantrekken en afstoten

En nu verder...

Meer weten over jouw relatiedynamiek?

Snuffel lekker verder.
Gratis

Doorbreek de dynamiek van aantrekken en afstoten

Wij, Lotte en Rory hebben lang in deze dynamiek gezeten. De lessen van deze training gaan je veel moeite besparen.

Retreat? Uit de dagelijkse sleur, 100% tijd en aandacht voor jullie relatie

Wij ontzorgen en begeleiden jullie met het relatie retreat. Midden in de bossen.
© 2023 Energy Movement