Wie zijn Rory & Lotte

Twijfelen over je relatie

Rory Malone

Diepzinnige doener

Bewoog zelf van de overtuiging alleen en in vrijheid te willen zijn naar meer verantwoordelijkheid nemen en dieper verbinden met de ander. Deelt hierin zijn lessen over emoties toelaten, geduldig zijn en je angsten aanpakken. Kijken naar alles wat er in je leeft, hoe moeilijk dat soms ook is. Dat gaan we overwinnen.

Sport- en bewegingscoördinator

 

Twijfelen over je relatie

Lotte Malone - Sukel

Verbindende visionair

Deelde haar liefde met alles en iedereen en leerde dat ook aan haarzelf te geven. Daarbij liet ze de controle los en maakte ze ruimte voor echte verbinding en ontspanning. Lotte laat zien hoe je terugkomt bij je eigen waarheid, een stem voor jouw binnenwereld. Ze kijkt altijd een laagje dieper. Om vanuit daar samen te kunnen komen met de ander.

Pedagoog

Familie opsteller

Intuïtieve therapeut

Acceptance commitment therapy

Ons verhaal

Maart 2019
Toen we elkaar nog niet kenden...
Maart 2019
Lotte - Pedagoog & projectleider
Nieuwsgierig – Enthousiast – Fanatiek – Oprecht – Flexibel – Ondernemend
‘Ik ben het ultieme voorbeeld van je energie in van alles stoppen ten koste van jezelf. Ik gaf (naast mijn studie pedagogiek) sportles in zo’n beetje alles wat je kunt bedenken. Van zumba tot spinning, van bootcamp tot bodypump en alles daartussenin. Ook werkte ik werkte bij een welzijnsorganisatie tussen het onderwijsvlak en opvoedkunde waar ik opvoedondersteuning gaf aan gezinnen en projectleider was van verschillende coachingsprojecten. Oh, en ik had ook nog een eigen fotografiebedrijf.

Mijn omgeving zei dat ik meer rust moest nemen, maar het lukte me niet. Stilzitten was niet zo 'mijn ding'.

En toen ontmoette ik Rory.'
Lotte - Pedagoog & projectleider
Rory - Duikinstructeur op Bonaire
Geduldig – Dienstbaar – Bedachtzaam – Gevoelig – Rustgevend – Toegewijd
Al op jonge leeftijd kreeg ik veel verdriet van alle ellende in de wereld. Ik voelde een sterke behoefte om de wereld een stukje beter te maken.

Tijdens de opleiding Sport & Bewegen (CIOS) ontdekte ik een hele nieuwe wereld onder water. Toen ik voor het eerst tussen een school van honderd vissen zwom, keek ik om me heen en dacht: ik wil andere mensen dezelfde ervaring geven. De vissen gaven mij rust. Het was wonderbaarlijk onder water en dit gunde ik meer mensen.

Na het afronden van mijn opleiding en twee jaar sparen, verhuisde ik naar Bonaire om een leven als duikinstructeur te beginnen. Ik liet al het oude achter me.

En toen ontmoette ik Lotte.’
Rory - Duikinstructeur op Bonaire
Mei 2019
De eerste ontmoeting
Mei 2019
Lotte
‘Ik was op Bonaire op bezoek bij een vriendin en zag Rory voor het eerst tijdens een salsa-feestje op mijn laatste avond. Ik wist het meteen... Met hem wil ik dansen! Ik weet nog dat ik dacht: als hij niet binnen een kwartier naar me toekomt, ga ik wel naar hem. Dat was het moment dat hij in één rechte lijn naar mij toe liep en vroeg of ik wilde dansen.’

Lotte
Rory
‘Lotte viel me het meeste op. Ik had het gevoel dat zij wel kon dansen. Ze had een open blik die me uitnodigde om naar de andere kant van de zaal te lopen. So i did! We danste samen en raakte daarna niet uitgepraat. We bleken enorm veel interesses te delen: dansen, sportles geven, persoonlijke ontwikkeling, muziek maken.

Na een geslaagde avond namen we afscheid van elkaar, in de veronderstelling dat we elkaar nooit meer zouden ontmoeten. Lotte ging de volgende dag terug naar Nederland om haar leven weer op te pakken en ik ging twee dagen later richting Midden Amerika om te reizen voor een onbepaalde tijd. '
Rory
November 2019
Onze eerste reis van Panama naar Costa Rica
November 2019
Lotte
‘Via whatsapp en videobellen hebben we contact onderhouden en versterkte onze (vriendschappelijke) band.

Ik wilde er een paar weken tussenuit, naar Indonesië ofzo. Totdat Rory voorstelde om samen een stuk te reizen door Midden-Amerika. Waarom ook niet, dacht ik... 

Vijf weken lang, 24/7 samen. De eerste week was genieten, maar al snel kwamen we er achter dat samen zijn ook de nodige irritaties en frustraties oproept. Ondanks alle hobbels en bobbels bleven we samen het avontuur voortzetten.


Diep van binnen verlangde ik er naar om samen met Rory een bedrijf op te zetten om zo onze gezamenlijke kennis en kunde met de wereld te delen. Maar hij was een flierefluiter, een vrije vogel. Ik dacht: wie ben ik om hem te zeggen dat we samen een bedrijf moeten oprichten?'Lotte
Rory
‘Ik ondervond allerlei oude patronen en frustraties die ik op Lotte afreageerde. Het kwam op den duur zelfs op een punt dat we ieder onze eigen weg wilden gaan. Dat was het moment dat ik Lotte vroeg om mij te coachen. Dat was echt een keerpunt. De coachingsessies met Lotte brachten mijn transformatie in een stroomversnelling.

Na onze reis trok ik me terug voor een soloretreat in een dark room, waar ik volledig in de stilte ben geweest. Daar is zo ontzettend veel ontpopt. Ik raakte de essentie van het reizen kwijt; ik miste een doel. Toen ik uit de retreat kwam, vertelde ik Lotte dat ik samen met haar een bedrijf wilde starten. Ik voelde dat ik mensen wilde helpen. De wereld verbeteren, samen met haar.’
Rory
Mei 2020
Onze tweede reis van grootse plannen naar Energy Movement
Mei 2020
Lotte
‘Corona brak uit en Rory aarzelde om terug naar Nederland te komen. Zonder twijfel zei ik tegen hem: “Je mag hierheen komen. Je bent hartstikke welkom in mijn huis.” Dat was voor hem het moment om de knoop door te hakken. 

We brachten veel tijd samen door, volgde verschillende opleidingen, maakte een business plan, Lotte zei haar baan op en onze vriendschap ging over in een liefdesrelatie.

De up's en down's binnen onze relatie bleven komen en gaan. Soms konden we elkaar niet uitstaan en dachten we dat het beter zou zijn om enkel businesspartners te zijn, andere momenten waren we verliefder dan ooit. Het was een intense zoektocht naar stabiliteit, commitment en afstemming.'

Lotte
relatieweekend
Rory
‘Met ons eerste product 'De Morning Movement' hebben we meer dan 700 leden wakker geschud met onze nieuwe manier van bewegen. Iedere werkdag vroeg uit de veren om in beweging te komen met onze online community werd een groot succes.

Het grote succes heeft onze relatie gekost. Alle aandacht en energie ging naar ons bedrijf en we verloren elkaar in de liefde. We besloten onze relatie te redden en hebben de Morning Movement gestopt. Een pijnlijk besluit, maar waar deuren dicht gaan... gaan ook deuren open!

Na hard aan onze eigen relatie gewerkt te hebben, kreeg Energy Movement een nieuwe wending; relatie coaching. We faciliteerde vrouwen- en mannengroepen, gingen koppels begeleiden, organiseerde diverse retreats en gingen meer en meer schrijven over de liefde.'
Rory
relatieweekend
Lotte
‘Ik bloeide helemaal op en ontdekte hoe ik vanuit ontspanning Energy Movement verder kon laten ontwikkelen. Coachen, relatie dynamieken, gezinsbegeleiding, vrouwelijkheid... het zijn thema's waar ik mij mijn leven lang al in heb geïnteresseerd en ontwikkelt. Ik vind het fantastisch om dagelijks mensen te spreken en begeleiden, op weg naar meer liefde.

Ook Rory ontdekte zijn positie als man en besloot naast Energy Movement te gaan werken in de gehandicapten zorg. Het zorgt voor nog meer rust en ontspanning in onze relatie, waardoor we nog meer van dienst kunnen zijn.'
Lotte
© 2024 Energy Movement