De Relatie Community

Geef jullie relatie de tijd en aandacht die het verdient.

Transformeer je huisgenoten-relatie weer naar pure liefde en avontuur.

Persoonlijke aandacht

Jullie worden gezien als individu en als koppel. Wij staan voor je klaar met coaching, oefeningen en events.

Vernieuwing

We schijnen een nieuw licht op jullie relatie. Deze community zorgt voor vernieuwing en verbetering.

Waardevolle connecties

We brengen gelijkgestemde koppels samen in de community. Dit geeft steun in jullie relatie-reis.

Waarom deze community

Wij (Lotte en Rory) zijn al een tijdje samen; samenwonend ons bedrijf runnen. We waren succesvol, maar groeiden ook langzaam uit elkaar. Door bewust te worden van onze relatie-dynamieken keerden we de boot om.  En nu leven we nog lang & gelukkig. 

Grapje, natuurlijk. 

Een langdurige relatie blijft in onze ogen soms hard werken. Samen verzand je makkelijk in praktische zaken, de intimiteit verschuift naar de achtergrond en voor je het weet heb je een huisgenoten-relatie

Na verloop van tijd groei je verder uit elkaar tot je niet meer verder kan.

Het breekt ons hart om gezonde relaties kapot te zien gaan. 

Wij willen dit voorkomen.

Met onze relatie community zorgen we dat koppels meer tijd en aandacht voor elkaar maken.

Relatie struggles lossen we samen op.

We staan klaar voor elkaar.

En blazen iedere relatie een nieuw leven in.

Tijd voor vernieuwing.

Laat je relatie weer stromen:

Dit krijgen jullie in de Relatie Community:

Date-nights

Maandelijks organiseren we een date-night. Afwisselend vindt deze online of fysiek op locatie plaats. Deze date-nights zijn bedoeld om jullie verbinding te versterken. Er worden oefeningen gegeven die jullie als koppel uitdaagt en verder helpt in jullie dynamiek. 

onbegrip-relatie
Relatie community

De online omgeving

Weekend bijeenkomsten

Minimaal 1x per kwartaal komen we een dagdeel in het weekend samen als met de hele Relatie Community. Hier maken we een leuk uitstapje van om met elkaar te verbinden en goede gesprekken te voeren. 

relatie-community

Gratis persoonlijke kick-off sessie t.w.v. €250

Persoonlijke aandacht voorop. Daarom krijgen jullie een gratis sessie. Een mooi incheck moment om af te stemmen op jullie behoeftes en persoonlijke doelen. We gaan dieper in op jullie dynamiek en we kijken waar de kansen liggen. Zo maken we samen een waardevolle start.

Join de relatie community met Lotte & Rory en bouw samen aan jullie relatie

SILVER

HALF JAAR MEMBERSHIP
MAX 100 PLEKKEN
50 Per 4 weken
 • Gratis persoonlijke kick-off sessie t.w.v. €250
 • Dagelijks: toegang tot de hele online omgeving
 • Maandelijks: date night
 • Per kwartaal: weekend bijeenkomst
 • Alle replays van de online datenights
 • Je kunt na ieder half jaar het abonnement stopzetten of pauzeren.

GOLD

HALF JAAR MEMBERSHIP
MAX 10 PLEKKEN
300
150 Per 4 weken
 • Iedere maand een persoonlijke 2:2 sessie van Lotte & Rory
 • Gratis persoonlijke kick-off sessie t.w.v. €250
 • Dagelijks: toegang tot de hele online omgeving
 • Maandelijks: date night
 • Per kwartaal: weekend bijeenkomst
 • Alle replays van de online datenights​
 • Je kunt na ieder half jaar het abonnement stopzetten of pauzeren.

Wie zijn wij?

Rory Malone

Sport- en bewegingscoördinator - Ademcoach - Kou training - Mentale bokstraining

De diepzinnige doener

”Niet meer wegrennen en verantwoording pakken. Gewoon doen. Het letterlijk in beweging brengen van alles wat je al weet. We weten zoveel, maar we brengen het niet in praktijk. In je relatie is het net zo. In de Relatie Community gaan we de dingen verwezenlijk die we wel willen maar nog niet doen.”

Lotte Sukel

Pedagoog - Ademcoach - Intuïtieve therapie - Acceptance Commitment Therapy - Familie opsteller

De verbindende visionair

”Controle loslasten en vrijer leven. Ik help je terug te komen bij je eigen waarheid; een stem voor jouw binnenwereld. Ik kijk altijd een laagje dieper, op zoek naar je kern. Zodat je vanuit daar samen kunt komen met je partner. ”

Malon van Eerde
Malon van Eerde
Beste cadeau
Lees verder
De relatie retreat is het beste cadeau voor jezelf en voor je partner. Lotte en Rory weten je te raken op een fijne manier. Ze zetten je aan het denken en laten je de juiste vragen stellen. Ze zijn een kei in het creëeren van een veilige setting waar alle ruimte is voor elke emotie.
Sabine Oerlemans
Sabine Oerlemans
Fantastisch!
Lees verder
Het Relatie Retreat bij Lotte en Rory was in een woord FANTASTISCH! Zowel voor mij persoonlijk, als voor mijn relatie heeft het enorm veel betekend. De weken na het retreat merkte ik telkens weer op dat ik dingen anders ben gaan doen. Ik reageer anders op situaties dan voorheen, waardoor ik mij zoveel rustiger en zelfverzekerder voel. Ook in mijn relatie. Lotte en Rory vullen elkaar ook mega goed aan, wat echt heel fijn is.
Toine de Pagter
Toine de Pagter
Groei
Lees verder
Wauw, wat ben ik gegroeid dankzij Lotte en Rory, elke keer weer als ik ben geweest kom ik weer met een bak vol nieuwe inzichten thuis. Ze nemen beide volledig de tijd voor je en proberen het beste uit de sessie en elk individu te halen. De combinatie van beweging, koude training, gesprekken en inzichtsoefeningen zorgen ervoor dat je de inzichten ook ECHT in je dagelijkse leven kan inzetten en gaat ervaren!

De vier meest gestelde vragen

Omdat het fantastisch is om samen met je partner een half jaar te bouwen aan je relatie. Het gaat zoveel meer groei, tijd voor elkaar, ontspanning en plezier zorgen. Na het half jaar zul je merken dat er veel meer verbinding en verdieping in jullie relatie is ontstaan.

Plan een gratis verkennende call in met Lotte, zij kijkt met je mee of de Relatie Community bij jullie aansluit. En anders kun je ons ook altijd mailen voor je vragen/ opmerkingen.

Ja, absoluut. Er zitten meerdere koppels in de community die weinig relatieproblemen hebben. Deze community zorgt er vooral voor dat je elkaar leert kennen op een dieper niveau. Je besteedt meer tijd en aandacht voor elkaar op nieuwe manieren.  Je leert andere koppels kennen en blaast je eigen relatie een nieuw leven in.

De persoonlijke sessies zijn een maandelijks online in-check moment op jullie huidige relatiestatus. Hier kunnen we stilstaan waar jullie tegen aan lopen en waar jullie in willen ontwikkelen. Zowel als individu als koppel. Met onze sport- en lifestyle achtergrond zijn we breed opgeleid en kunnen we jullie op veel verschillende vlakken van dienst zijn. De sessie duurt 60 – 90 minuten en wordt volledig afgestemd op jullie behoeften. In de sessie krijgen jullie waardevolle informatie en opdrachten mee, zodat je een maand lang verder kunt bouwen aan jullie (relatie)doelen.

© 2023 Energy Movement