Doorbreek de Aantrekken-Afstoten dynamiek

Blijf met elkaar verbonden bij ieder conflict.

Bewezen methodiek

De afgelopen jaren hebben wij veel verschillende koppels begeleidt en ontdekt welke stappen nodig zijn om de dynamiek van aantrekken en afstoten te doorbreken.

Laagdrempelige relatiehulp

Niet te duur, geen maanden lang traject, geen reistijd. Je kunt direct beginnen met deze online training die je relatie transformeert. Maar let op! Dan heb je wel het benodigde werk te doen.

Ervaringsdeskundig

Wij, Lotte en Rory hebben ook lang in deze dynamiek gezeten. Wij kennen de emotionele pijn, het onbegrip en alle moeite die het jullie kost. Geloof ons: de lessen van deze training gaan je veel moeite besparen.

Reken af met onzekerheid en instabiliteit

Heb jij ook weleens het gevoel dat jouw relatie een emotionele achtbaan is? Het ene moment voel je je zo verbonden met je partner dat het lijkt alsof jullie de wereld aankunnen. Zoals die ene keer toen jullie samen naar het strand gingen en urenlang praatten terwijl de zon onderging. Maar dan zijn er die andere momenten, zoals die ene keer dat jullie ruzie maakten over iets kleins en het leek alsof jullie totaal niet op dezelfde golflengte zaten. Deze achtbaan van aantrekken en afstoten kost veel energie en jij en je relatie gaan er aan onderdoor.

In deze training leer je deze dynamiek te herkennen en doorbreken, zodat je kunt werken aan een stabiele en gezonde relatie. Je ontdekt hoe je omgaat met onderlinge verschillen, welke stappen je kunt zetten om je relatie te verbeteren en hoe je terugkerende ruzies en irritaties kunt doorbreken. Ook leer je hoe je jouw partner weer kunt gaan waarderen voor wie hij/zij is en wat er nodig is om op een diep niveau met elkaar te verbinden. 

Met deze training bouw je een stevig fundament voor jullie relatie, waarin vertrouwen, respect en waardering weer centraal staan. 

De online training: Doorbreek de aantrekken – afstoten dynamiek

Dit leer je:

Malon van Eerde
Malon van Eerde
Veilige setting
Lees verder
Lotte weet je te raken op een fijne manier. Ze zet je aan het denken en laat je de juiste vragen stellen. Ze is een kei in het creëeren van een veilige setting waar alle ruimte is voor elke emotie.
Irma Driessen
Irma Driessen
Pure energie
Lees verder
Lotte & Rory hebben een hele fijne en pure energie! Zij creëren een veilige ruimte voor beweging en groei op basis van je eigen vertrekpunt. Ze zijn energiek, eerlijk en inspirerend!

Doorbreek de dynamiek in 6 stappen

Iedere module is voorzien van een video en opdrachten waar je mee aan de slag gaat.

6

Module 1

Herken de dynamiek

De dans van aantrekken en afstoten is een terugkerend patroon die zich steeds op dezelfde manieren herhaald. In deze module leer je de dynamiek te herkennen. Je ontdekt wat de onderliggende oorzaken zijn en hoe je deze kunt aanpakken, zodat je uit deze negatieve spiraal kunt breken.

8

Module 2

Doorbreek negatieve patronen

Je rekent af met onderlinge irritaties, discussies en ruzies in jullie relatie. Na deze module heb je genoeg tools die je stap voor stap leren te communiceren op een manier die leidt tot begrip, in plaats van conflict en escalatie.  

9

Module 3

Verschillend en toch verbonden

De verschillen tussen jou en je partner kunnen de relatie maken of breken. In deze module leer je hoe je de verschillen tussen jullie kunt inzetten als kracht en hoe je je partner meer kunt waarderen voor wie hij of zij is. Je ontdekt wat er nodig is om dichter naar elkaar toe te groeien, zonder jezelf kwijt te raken.

10

Module 4

Een stevig fundament

Nu draait het om het creëren van een veilige en vertrouwde basis voor jullie relatie. De fases van vergeving en open communicatie geven je nieuwe inzichten. En met praktische oefeningen leer je hoe je veiligheid en vertrouwen waarborgt, ongeacht de uitdagingen die jullie relatie zal tegenkomen. 

BONUS: Module 5

Herstel de verbinding

Deze bonus module is een meditatie/oefening die jou ondersteunt in het loslaten van het verleden, waardoor je weer kunt bouwen aan een hoopvolle toekomst. In deze oefening ga je vergeven en (emotionele) ballast loslaten. 

BONUS: Module 6

Reset jezelf

Een meditatie/oefening die jij kunt toepassen wanneer de spanning oploopt in je relatie en jij toe bent aan een reset. Een moment om even jezelf terug te trekken en te vernieuwen zodat jij de verbinding weer aan kunt gaan met je partner.

”Be the change you want to see in your partner.”

Waarom deze training?

Kort & krachtig

Deze training kost je een ongeveer uur om te volgen, maar de impact die je kunt maken is van levenslange duur.

Aan de slag

Meteen na het volgen van de eerste module kun jij het verschil maken in je relatie en zorgen voor blijvende veranderingen.

Onbeperkt toegang

De training is onbeperkt terug te kijken. Je kunt de lessen volgen waar en wanneer je maar wilt, in je eigen tempo.

Alles op een rijtje


Doorbreek de dynamiek van
aantrekken en afstoten

ONLINE TRAINING
100
20,-
  • 4 inspirerende video’s die jouw relatie zullen transformeren
  • Meditatie van 17 minuten die jou ondersteunt in het doorbreken van de dynamiek
  • Meditatie van 11 minuten waarmee je jezelf kunt resetten
  • Oefeningen en adviezen waarmee je je relatie direct verbetert.
  • Opdrachten om samen met je partner te doen (incl. tips hoe je partner hierin te betrekken)
  • Onbeperkt toegang tot de training (je kunt deze zo vaak terug kijken als je wilt)
  • Life-changing resultaten wanneer je de modules in praktijk toepast
Wendy Termars
Wendy Termars
Gesteund
Lees verder
Lotte creëert zo’n veilige omgeving om te groeien en te leren van jezelf en met elkaar. We hebben al zulke mooie momenten samen mogen beleven. Ik sta zoveel meer in verbinding met mezelf. Het voelt zo fijn om als vrouw meer in je eigen kracht en energie te komen en daarbij gesteund te worden.
Petra Kroon
Petra Kroon
Ontzettend dankbaar
Lees verder
De lessen brachten me steeds dichterbij mijn kern: wat wil ik? Wat voel ik? Is het van mij of is dit stukje van een ander? Doe ik nog wat ik het liefste doe? Voel ik me goed? Juist door in te checken bij mezelf tijdens de lessen ben ik tot mooie inzichten gekomen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is tijd om te laten zien wie ik echt ben.

Wie is je coach?

Lotte Sukel

CO-founder van Energy Movement

Afgestudeerd als pedagoog, coach en systemisch therapeut laat Lotte koppels dieper in hunzelf kijken. Niet meer vastlopen in eindeloze gesprekken waar je niet uitkomt. ”Het gaat erom dat je je eigen plek inneemt en vanuit daar met elkaar verbindt.” In deze training geeft Lotte de 5 modules om de dynamiek van aantrekken en afstoten te doorbreken.

Veel gestelde vragen

Deze training is interessant voor iedereen die de relatie met zijn of haar partner wil verbeteren. Jonge of oudere, getrouwde of ongetrouwde, verloofde of verliefde stellen: ieder koppel kan ervan profiteren.

Je volgt de training in principe alleen, maar we moedigen je aan om alles wat je aanspreekt te delen met je partner.

Je kunt direct na betaling beginnen met de online training. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met inloggegevens en een link naar het leerplatform om in te loggen. Je start wanneer het jou uitkomt.

Eerst even heel praktisch:

De relatie training bevat 4 video’s van in totaal 45 minuten en een bonus oefening van 16 minuten. De opdrachten die erbij zitten kun je in je eigen tijd mee verder. 

We raden je aan om 1 module per week te doen en dan aan de slag te gaan met de opdrachten.

Het is echte werk begint vooral na dat je een module hebt afgerond. Er zullen situaties in je relatie zich voordoen waarop je deze training kunt toepassen. Het voordeel van deze training is dat je alles zo vaak als je wilt kunt terugkijken. Zit je even in de knoop met je partner? Dan pak je gewoon een module erbij om jezelf te helpen.

Je hebt dus weinig tijd nodig om de training te doorlopen, maar de impact die je kunt maken is van levenslange duur.

In eerste instantie werk je niet direct aan je relatie, maar vooral aan jezelf (binnen de relatie). Dat is een groot verschil. Je kunt er dus zelf voor kiezen om je partner hierbij te betrekken of niet. 

Of je wel wilt werken aan jezelf binnen de relatie is dan een vraag voor jezelf. Daarbij is een andere goede vraag: Hoelang wil je rondlopen met je huidige relatieproblemen totdat het niet meer te dragen wordt?

Hoe eerder je met de inhoud van deze training begint, hoe meer frustratie en pijn je jezelf (en je partner) bespaart. 

Heb je een relatie? Gaan er wat dingen minder soepel dan dat je zou willen? Dan ben je klaar voor deze training.

We kunnen je vertellen dat het ons flink wat frustratie en zorgen had bespaart als wij deze info vóór onze relatie hadden geweten. Weet dat deze training maar een klein bedragje kost. Dit is niks vergeleken met de impact die je kunt maken op je relatie. Heb je de pagina met reviews over ons gelezen? Die vertellen meer over onze inhoud.

En weetje, wat heb je te verliezen om het gewoon uit te proberen?

Zolang de training op onze website terug te vinden is; heb jij toegang. Onbeperkt dus!

© 2024 Energy Movement