Samen groeien

Wij geven individuele- en koppel begeleiding met onze trainingen, coaching & community.

Direct beginnen

Zet vandaag nog de eerste stap binnen je relatie. Deze website zit bomvol waardevolle relatie-tools om je direct te helpen.

Dubbele groei

Het succesvolle, ondernemende duo: Rory en Lotte begeleiden koppels samen. Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten gecombineerd. Gevolg: Meer avontuur in je relatie en de verbinding sterker dan ooit.

Het warme thuisgevoel

Rory & Lotte laten jullie zien dat je volledig jezelf kunt zijn. Met liefde, humor en een veilige setting bouwen we samen een sterke fundering in jullie relatie.

Wacht niet tot het te laat is…

We zien veel koppels vastlopen op dezelfde patronen waar ze niet uitkomen. Therapie is misschien een stap te ver of jullie hebben therapie al geprobeerd en zijn weer terug af waar jullie waren.

En wat nu?

Met 1:1 mentorship en retreats helpen wij koppels op een creatieve, lichaamsgerichte manier. Zodat je alle inzichten en ontwikkeling ook echt belichaamt en toe kunt passen in je relatie. 

 Wacht niet tot het te laat is en keer jullie relatie patronen om. 

”Voor jullie en de generaties na jullie.”

Individuele- en koppel begeleiding:

Relatie Reset

Wel eens in conflict met je partner? Voor jou hebben we een korte maar oh zo krachtige training om de verbinding te herstellen. Je voelt direct meer wederzijds begrip dan ooit tevoren.

Relatie Community

Sinds januari zijn we iets nieuws begonnen. Een community voor koppels die toe zijn aan een nieuwe start. Ga samen met ons het avontuur aan.

Persoonlijke begeleiding

Alles zit in jou. En in de relatie met je partner. Het goud zit daar. Wij zorgen ervoor dat je het goud kunt vinden met individuele sessies en sessies voor koppels. Op maat gemaakt.

”Be the change you want to see in your partner.”

Blogs over relaties

 Luister onze podcast en leer ons kennen.

Wie zijn Lotte & Rory?

Twijfelen over je relatie

Rory Malone

Diepzinnige doener

Rory brengt jullie en de relatie letterlijk in beweging. Met zijn sportachtergrond houdt hij ervan om relaties fysiek, mentaal en emotioneel te versterken. ''Alle lessen en inzichten kun je integreren met sport, spel en koutraining.’'

Twijfelen over je relatie

Lotte Sukel

Verbindende visionair

Afgestudeerd als pedagoog, coach en systemisch therapeut laat Lotte beide partners dieper in hunzelf kijken. Niet meer vastlopen in eindeloze gesprekken waar je niet uitkomt. ''Het gaat erom dat je je eigen plek inneemt en vanuit daar met elkaar verbind.''

Wat anderen zeggen

Angelique Bak-Linnemans
Angelique Bak-Linnemans
Veilige huiselijke omgeving
Lees verder
Lotte en Rory zijn in staat om een veilige huiselijke omgeving te creëren waar ruimte is voor alles wat er mag zijn. Ik moet echt zeggen de retreat is een echt aanrader! Je moet het echt een keer geprobeerd hebben!
Irma Driessen
Irma Driessen
Pure energie
Lees verder
Lotte & Rory hebben een hele fijne en pure energie! Zij creëren een veilige ruimte voor beweging en groei op basis van je eigen vertrekpunt. Ze zijn energiek, eerlijk en inspirerend!
Renske Schellekens
Renske Schellekens
Vol liefde & verbinding
Lees verder
Lotte en Rory laten je meteen welkom en veilig voelen. Ze weten precies dat te raken, wat jij op het moment nodig hebt. Ze kunnen heel mooi spiegelen en confronteren op een manier die je verder brengt. Juist omdat ze niet bang zijn ook naar zichzelf te kijken. Dat maakt dat het goed en veilig voelt om je kwetsbaar op te stellen. En vol liefde en verbinding samen een laagje dieper te gaan✨
© 2023 Energy Movement

Ontvang gratis RE•CONNECT

Het spel die jullie verbinding versterkt.
Gratis spel